تحولات لبنان و فلسطین

استاد گروه هنرهای نمایشی دانشگاه تهران و دبیر جشنواره بین‌المللی عروسک امید از برگزاری نخستین دوره این رویداد با هدف تجسم بخشیدن به امیدها و آرزوها در دوران سخت کرونا و ایجاد فضایی امن و خیال انگیز در عبور از این روزهای سخت خبر داد.

برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی ساخت عروسک امید

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از دبیرخانه جشنواره بین‌المللی عروسک امید، پوپک عظیم‌پور تبریزی اظهار داشت: دو سال است که روزگار سخت همه گیری کرونا را سپری می کنیم؛ دوره ای که طی آن بسیاری از واژگان همچون عشق، مهرورزی، ایثار، فداکاری و  انسانیت، لبریز از معنا شدند اما غلبه برخی واژگان همچون مرگ، غم، نا امیدی، جنگ، خونریزی، آوارگی، قحطی، بیماری، بی پناهی و بی سرزمینی نیز بیداد می کند. در این میان، امید شاید تنها واژه ای است که همچنان می‌توان به زبان آورد و منتظر ماند تا جادویش در جهان، اثر کند.

وی خاطرنشان  کرد: با ایمان به قدرت جادویی عروسک ها تصمیم گرفتیم به دنیای امن و خیال انگیز آن ها پناه ببریم. عروسک ها دوستان مطمئن و رازداری هستند که نه فقط می توانیم با آنها بازی کنیم که می توانیم با خیالی آسوده رازها و آرزوهای خود را با آنها در میان بگذاریم.  

عظیم زاده از همه خانواده ها و فرزندان‌شان، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به همراه نوه‌هایشان، نوجوانان، هنرمندان نمایشگر عروسکی، عروسک سازان و همه علاقمندان عروسک دعوت کرد که با ساخت عروسک های بازیچه یا نمایشی خلاقانه که تداعی گر امید هستند در جشنواره عروسک امید شرکت کنند.

لیلا کفاش زاده، مسوول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری  هم با اشاره به همراهی پژوهشگاه با مرکز رویش و شکوفایی استعداد روشا مرکز نوآوری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران در برگزاری جشنواره بین‌المللی عروسک امید اظهار داشت: بدون فرهنگ هیچ ملتی نمی تواند رشد کند و عروسک بخشی از فرهنگ و میراث ناملموس ملت هاست. یک شی کوچک که می تواند هر جا برود و هر چیزی را بگوید.
وی خاطرنشان کرد: یکی از راه هایی که می توان استعدادهای بچه ها را پرورش داد ایجاد دگرفضا و دگر مکانی برای آنها به کمک عروسک هاست.

احسان رضائی خواه، مدیرعامل مرکز رویش و شکوفایی استعداد روشا مستقر در مرکز نوآوری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران هم تصریح کرد: نخستین دوره جشنواره بین المللی «عروسک امید» در قالب حرکتی خیرخواهانه با هدف ایجاد امیدواری و کمک به کودکان و نوجوانان با شعار «هر عروسک، یک امید» برگزار می‌شود.

 وی گفت: عموم علاقمندان از گروه‌های سنی مختلف می‌توانند ضمن استفاده از خدمات استعدادیابی این مرکز، با ساخت عروسک‌های خلاقانه و تهیه یک فیلم کوتاه حداکثر سه دقیقه‌ای از آن در جشنواره  عروسک امید شرکت کنند.
عروسک‌های ارسالی به دبیرخانه جشنواره پس از مرحله داوری و پایان رقابت در حراجی عمومی که ۱۰ روز قبل از برگزاری اختتامیه در یکی از گالری ها برگزار می‌شود به فروش رسیده و عواید حاصل از فروش شان صرف بهبود شرایط بخشی از کودکان و نوجوانان در مناطق محروم جنوب کشور و احتمالا کودکان مهاجر افغان خواهد شد.

رضائی خواه تصریح کرد: شرکت کنندگان تا ۲۰ آذرماه سال۱۴۰۰ فرصت دارند پس از مطالعه دقیق فراخوان جشنواره به نشانی فارسی https://www.roshatalent.ir/register-phone و انگلیسی https://www.roshatalent.ir/eventregister مراجعه و پس از ثبت نام در جشنواره شرکت کنند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.